U bent hier: Home Arbitrage

Arbitrage

Adviesbureau Beckmann verzorgt arbitrage bij geschillen

Veel contracten specificeren arbitrage voor de beslechting van geschillen, in plaats van een gerechtelijke procedure. Arbitrage heeft een aantal voordelen: het verloopt sneller, het is vertrouwelijk in plaats van openbaar, en een arbitraal vonnis is in grote delen van de wereld uitvoerbaar. Als u een geschil met een contractpartner heeft, is de kans groot dat u een procedure moet voeren voor een of meer arbiters.

Onafhankelijke arbitrage in geval van geschillen over contracten

Wij voeren arbitrage procedures voor bedrijven en ingenieurs die hiermee te maken krijgen. Wij zijn ook in staat om als arbiter op te treden; dat doen wij op verzoek van één van de partijen of van alle partijen tezamen, of op verzoek van het toepasselijk arbitrage instituut, Wij hebben als arbiter het additionele voordeel dat in tegenstelling tot veel grotere advocatenkantoren een belangenconflict bij ons niet snel op zal treden.

Diverse arbitrage lidmaatschappen

Wij zijn lid van het London Court of International Arbitration en de German Maritime Arbitration Association, maar kunnen ook arbitrage procedures van andere instituten voeren, zoals bijvoorbeeld die van de International Chamber of Commerce, het Nederlands Arbitrage Instituut, of het Belgisch Centrum voor Arbitrage en Mediatie.© 2013 - 2016 Adviesbureau Beckmann B.V., Eurode-Park 1 - 62, 6461 KB Kerkrade, Nederland
KvK / Dutch Chamber of Commerce: 53767373 | Statutaire Zetel / Registered Office: Heerlen
BTW nummer / VAT ID: NL 8510.09.323.B.01
Data Center picture © Gregory Maxwell, distributed under the GNU Free Documentation License v1.2
All other pictures © Dr. Martin Beckmann LLM

Wij gebruiken de WURFL software om een optimale weergave op mobiele apparaten te garanderen.
In overeenstemming met de licentievoorwaarden kunt u deze software hier downloaden.