Uitgangspunten

Juridische dienstverlening betreffende softwareontwikkeling, persoonsgegevens en auteursrecht

Stel u heeft te maken met software, compliance, privacy, auteursrecht en de wet bescherming persoonsgegevens, dan kunnen wij helpen met juridisch advies. Ook voor het opstellen van of adviseren over contracten en algemene voorwaarden bent u bij ons aan het juiste adres.

Geld besparen op juridische procedures in geval van softwareontwikkeling

Wat bijvoorbeeld als een van uw ingenieurs per ongeluk Open Source Software in uw product inbedt, zonder op de licentievoorwaarden te letten? De kosten van een juridische procedure lopen snel uit de hand. U zou gedwongen kunnen zijn om al uw software te publiceren - inclusief de daarin vervatte know-how. En wat als uw IT systemen voor personeelsbeheer niet goed zijn beveiligd en u op die manier de privacy wetgeving overtreedt? Met de nieuwe boetebevoegdheid van het College Bescherming Persoonsgegevens bent u veel geld kwijt en met de toekomstige EU privacyverordening wellicht nog meer. En ten slotte: wat als contractuele problemen tot boetebedingen en onbetaald extra werk leiden?

Kortom: wij gaan ervanuit dat wij met juridisch advies in dit soort scenario’s geld voor u en uw organisatie kunnen besparen. En een hoop rompslomp. Bel ons gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.© 2013 - 2016 Adviesbureau Beckmann B.V., Eurode-Park 1 - 62, 6461 KB Kerkrade, Nederland
KvK / Dutch Chamber of Commerce: 53767373 | Statutaire Zetel / Registered Office: Heerlen
BTW nummer / VAT ID: NL 8510.09.323.B.01
Data Center picture © Gregory Maxwell, distributed under the GNU Free Documentation License v1.2
All other pictures © Dr. Martin Beckmann LLM

Wij gebruiken de WURFL software om een optimale weergave op mobiele apparaten te garanderen.
In overeenstemming met de licentievoorwaarden kunt u deze software hier downloaden.