U bent hier: Home

Uw brug tussen techniek en recht

Herkent u zich in een van de volgende scenario's:

  • U ontwikkelt en verkoopt software, systemen of software-gebaseerde producten, en u bent niet zeker dat alle software 100% van uzelf is (en vandaag de dag, wie kan daarvan zeker zijn)?
  • U verwerkt persoonsgegevens voor professionele doeleinden op uw computer en u moet zich dus ook aan privacy wetgeving houden (een simpel bestand met klantgegevens is al genoeg)?
  • U ontwikkelt, of u koopt, hi-tech producten of systemen (al dan niet in de transportsector), en de ontwikkeling baseert op een contract?

Licentievoorwaarden en contracten voor softwareontwikkeling

Adviesbureau Beckmann B.V. voorkomt ingewikkelde en dure procedures achteraf, door vooraf met gedegen juridisch advies alle haken, ogen en interpretatieverschillen binnen licenties, contracten en algemene voorwaarden te tackelen. Zo voorkomen wij dat uw organisatie verzeild raakt in ongewenste juridische en geldrovende processen. Wij besparen gegarandeerd geld voor uw organisatie.

Adviesbureau Beckmann B.V. spreekt de taal van ingenieurs, software ontwikkelaars én juristen

Uw brug tussen techniek en recht

Een van de grootste problemen voor organisaties die met bovenstaande scenario's te maken krijgen, is dat techneuten enerzijds, en juristen anderzijds, niet 'dezelfde taal' spreken. Veel juristen hebben grote moeite om de technische aspecten van een geschil of juridisch probleem te begrijpen. En dat is waarin wij ons onderscheiden: wij overbruggen de kloof tussen techniek en recht.

Contact

Komen de geschetste situaties u bekend voor? Neem dan contact op met Adviesbureau Beckmann B.V. voor een geheel vrijblijvende kennismaking.© 2013 - 2016 Adviesbureau Beckmann B.V., Eurode-Park 1 - 62, 6461 KB Kerkrade, Nederland
KvK / Dutch Chamber of Commerce: 53767373 | Statutaire Zetel / Registered Office: Heerlen
BTW nummer / VAT ID: NL 8510.09.323.B.01
Data Center picture © Gregory Maxwell, distributed under the GNU Free Documentation License v1.2
All other pictures © Dr. Martin Beckmann LLM

Wij gebruiken de WURFL software om een optimale weergave op mobiele apparaten te garanderen.
In overeenstemming met de licentievoorwaarden kunt u deze software hier downloaden.